15 women before and after meeting with the talented stylist

15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом

It’s not models, but ordinary women from Riga, Kiev, St. Petersburg, Irkutsk. Perhaps among them are your friends?

Appearance plays a huge role in a person’s life. The first impression is always the strongest, so if you submit wrong, incorrect or just aren’t sure of themselves because of a problem with the appearance is immediately noticed and draw conclusions. Everyone has to find their image in the life of these heroines in this matter helped Konstantin Bogomolov.

The project “Transformation” is the final phase of the training program Bogomolov, “Image Design”. The task of the graduates is to create a new image of their first customers. And they succeeded brilliantly!

15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом 15 женщин до и после встречи с талантливым стилистом

As you are a reincarnation?

Share Button